Clairvoyance


FOR DIG DER ØNSKER
EN CLAIRVOYANTISK VEJLEDNING
- FOR AT FÅ SVAR

  • Søger du svar på retningen i dit liv, så kontakt mig for at give dig en clairvoyantisk vejledning.
  • Nogle gange kan vi løbe imod en mur og have svært ved at finde retningen i vores liv og svar på spørgsmål, der fylder.


Sådan foregår en clairvoyance

Clairvoyancen foregår over tlf. Jeg starter med at stille ind på dig ca. 30-45 min. før, jeg ringer dig op. Jeg ringer til dig på det tidspunkt, du har booket, og fortæller dig om dig og dit liv, som det er ift det, jeg har fået ned. Din fortid og fremtid kan blive berørt.

Jeg mærker jeg, hvordan du har det, hvilke overbevisninger og adfærd, du lever ud fra, og kan give dig råd og vejledning til evt. bedre mønstre og tanker ift. at støtte dig i at leve et lykkeligere liv ud fra dit hjerte og dine drømme. Det kan give dig mod og power til at at sadle om og til at handle på dine drømme.

Du skal intet fortælle mig om dit liv på forhånd, da det fungerer bedst, hvis jeg ingenting ved om dig, inden jeg starter clairvoyancen.

Ønsker du at bestille tid kan du skrive en mail til mig på: info@camilapearl.dk

Jeg har 12 års erfaring som selvstændig MindsetMentor, StressCoach, Foredragsholder og Forfatter.

Clairvoyancen foregår over telefonen.

En clairvoyance session varer ca. 45 min og koster 800 kr.

Når du har booket en tid, så sms mig eller send mig over messenger et portrætfoto og dit fulde navn og telefon nr.


Camila Pearl

“Jeg kan varmt anbefale Camila til clairvoyance. Hun var spot on, empatisk, opmuntrende og coachende. Hun gjorde det på en blid og fin måde og jeg følte mig helt tryg ❤ ”

Kostvejleder

Camila Pearl

“Min clairvoyance med Camila var virkelig anerkendende og behagelig at være i.
Camila rammer plet i nogle problematikker i mig. Både nogen som jeg havde kigget på og nogle jeg fremad rettet skulle være opmærksom på.
Tusind tak Camila🙏🤗🙏.
Kan varmt anbefales 💚”

Selvstændig

Camila Pearl

“Jeg havde for første gang clairvoyance med Camila i dag. Vidste ikke rigtig hvad det var, men blev positivt overrasket. Hun rammer bare ens følelser og tilstand spot on. Hun giver gode værktøjer til at arbejde med sig selv og en fornemmelse for, hvor man er på vej hen. Man føler virkelig, man bliver guidet. Hun er behagelig at snakke med, og man føler sig tryg fra første sekund. Ikke sidste gang jeg prøver det. ”

Butiksassistent