Foredrag

Stressekspert og forfatter Camila Pearl holder et inspirerende foredrag: Fra Stres til Trivsel hvor hun giver nyttig viden om stress, herunder stresssymptomer og effektive redskaber til at reducere og forebygge stress.


Med det klare mål at hjælpe andre ud af stress og forebygge stress har Camila Pearl været vidt omkring og skaffet erfaring. Blandt andet har hun arbejdet som kommunikationsdirektør i 13 år og som selvstændig terapeut siden 2008. Camila har uddannelse fra psykologistudiet fra Københavns Universitet samt andre uddannelser indenfor sundhed.


Camila Pearl udgav bogen: 

Er du ramt af stress - Sådan bliver du stressfri i 2012 og 

bogen: Stress Less! Your 15-step Blueprint to a Healthier Living i  2017.

Bøgerne kan bestilles direkte hos Camila.


Camila Pearl arbejder som selvstændig stresssrådgiver og hjælper sine klienter med stress gennem stresscoachingforløb og holder foredrag og kurser om stress.


Camila Pearl laver igennem foredraget simple øvelser med deltagerne, der hjælper med at stresse ned samt øvelser, der bringer fokus på evt. egen stress med det formål at blive bevidst om kroppens egne stresssymptomer.
Foredraget er en ren gavebod fra Camila, som deler ud af sine værktøjer og øvelser til at forebygge og afhjælpe stress.


"Fra Stress til Trivsel" er relevant for alle med en travl hverdag - stresset eller ej - da foredraget sætter fokus på de vigtige værdier og hjælper med at forebygge stress.


Kontakt Camila på mail eller mobil for at booke et foredrag.


Mail: info@camilapearl.dk   Mobil: 2521 7499