MentalTræner og SelvværdsMentor for ledere og selvstændige


Jeg hjælper ledere og selvstændige til at højne deres selvværd, ændre uhensigtsmæssige overbevisninger til styrkende overbevisninger og få helt nye resultater inden for alle livets områder, så de får en ny hverdag med balance og et selvkærligt powerfuldt mindset.

Jeg er Camila Pearl: Cand. mag. i sprogpsykologi, Stresscoach og Mentaltræner, High Performance Coach, forfatter, foredragsholder og har en dyb skarp viden om personlig udvikling fra Institut for Psykologi på Københavns Universitet og flere uddannelser og kurser fra Danmark og USA.
Selvstændig Stresscoach og Mentaltræner siden 2008.

Indehaver af Gentofte Stressklinik, der ligger på Lindegårdsvej 28B, 2920 Charlottenlund.

Kontakt mig på info@camilapearl.dk eller på mobil 2521 7499

_DSC1102 .479x720.jpg
Camila Pearl

“Camila er absolut dedikeret til sit arbejde som coach!
Hun arbejder yderst professionelt, er skarp i sin analyse af de udfordringer eller problemstillinger hun ser, og du kan forvente, at hun er ærlig!

Hun ser det hele menneske, såvel udfordringer som potentialer, hvilket ikke er uvæsentligt, når du sidder i 1. konsultation og føler, at verden er væltet omkring dig pga. stress. Du kan være sikker på, at hun guider dig – så der igen er fast grund under fødderne, før du går derfra.
Hun lytter, engagerer sig i dig og har en fantastisk intuition som rammer plet.

Hun ved, hvad hun taler om – egne erfaringer kombineret med uddannelse og kurser gør, at du får en oplevelse af kompetencer på højt niveau. ”

Camila Pearl

“"Jeg valgte et coachingforløb hos Camila, da jeg på daværende tidspunkt kæmpede med stress. Camila var god til at opdage, hvilke tanker, vaner og mønstre, jeg måtte arbejde på at ændre, for at leve et mere stressfrit liv.

Det var ret tydeligt for mig, at Camila brænder for det hun laver og er enormt dygtig til at hjælpe i henhold til stress-relaterede problemer.

Jeg kan helt sikkert anbefale hende, hvis du mangler en dygtig coach" ”

Camila Pearl

“Efter et fantastisk kursus på Dragsholm Slot med ønsket om at leve i overensstemmelse med mig selv og mit værd, har Camila Pearl i den grad skabt grobund for refleksion og nytænkning.

Camila har med sin anerkendelse og respektfulde tilgang, formået at få mig til at ændre på mine handlemønstre, hvor selvkærlighed og frihed til at være mig selv var i fokus.

Camila har formået, at skabe et rum, hvor tillid og respekt for mig selv, har været de bærende elementer. Det har føltes meget naturligt at turde være sig selv og åbne sig. Tak Camila ❤️”