Retreatet:

En Kvindes

Rejse til Selv-

kærlighed

  


  

 
 

 

 

TILMELD MIG RETREATET

 LÆR AT ELSKE DIG SELV FOR NØJAGTIG DEN, DU ER

ELSKER DU DIG SELV?

Når jeg stiller dig det spørgsmål, hvad er dit svar så? Sådan helt oprigtigt?

Jeg oplever at rigtig mange kvinder og mænd er utilfredse med dem selv, kritiserer sig selv i indre dialoger, føler sig ikke gode nok, kloge nok, værdige nok og altmuligt andet ikke nok og mest af alt, så elsker de ikke dem selv. Det er at leve livet halvt, hvor man mangler accepten af en selv og at omfavne sit eget hjerte. Det er min absolutte genizone, som jeg gennem de sidste 13 år har hjulpet tusinder af kvinder og mænd med gennem en-til-en sessioner, kurser, retreats, foredrag og gennem mine to bøger.

En af mine mest intensive måder at hjælpe dig til en langt højere SELVKÆRLIGHED er på mit Retreat:

En Kvindes Rejse til Selvkærlighed, som er mit intensive luksus Retreat for kvinder på smukke Dragsholm Slot.


Datoen for Retreatet er: Torsdag den 18. marts til lørdag den 20. marts 2021.

Sted: Dragsholm Slot, Dragsholm Allé, 4534 Hørve

Antal deltagere: Max 8 kvinder


Du vil komme hjem transformeret med stor selvkærlighed og sødme. Du skal arbejde med dig selv sammen med mig og de andre kvindelige deltagere og I vil blive forkælet fra ankomst til afgang.

Jeg vil hjælpe dig til at tage din selvkærlighed op til en helt ny højde. Til en selvkærlighed, hvor du er kvinde over eget liv med øje for dine egne værdier og drømme og ikke længere bare følger andres pibe og sætter dig selv til side dag efter dag!!!


Du vil lære: Hvordan du bliver hørt, at lytte til dig selv Først – til dit hjerte og at udleve dine drømme.

Jeg vil give dig mine stærkeste redskaber, viden og ressourcer, så vi i fælleskab kan gøre dig til den kvinde, du ønsker at blive, fuld af selvkærlighed.


Retreatet inkluderer: Smukt slots-eneværelse til alle deltagerne med pragtfuld udsigt, Michelin mad hver dag, en så delikat mad, der skal ses og smages, ord kan ikke beskrive sansernes eventyr, Transformerende undervisning af mig, der løfter dig til en ny standard af SELVKÆRLIGHED, Øvelser, Overraskelser, Lukket fb-gruppe, Hemmelige oplevelser og Lækker forkælelse. 3 intensive dage med mig din retreatleder: Camila Pearl

Jeg kan garantere dig, at du ikke er den samme kvinde, når du går ud af slotsdøren ved retreatets afslutning. Du bliver en kvinde med stor selvkærlighed, sunde grænser og stolthed over at være DIG.

 

HVORDAN SKAL VI ARBEJDE?

For at arbejde med din SELVKÆRLIGHED, skal du/vi ind under lagene af alt det, der pakker det ind, lagene af façade, overspringsshandlinger, vaner, overbevisninger, ord og handlinger. Indpakningen skal åbnes, betragtes og skiftes ud med en smuk indpakning, som du ELSKER at kigge på.

Det er formålet med Retreatet: En Kvindes Rejse til Selvkærlighed, og jeg er din mentor på denne indre rejse, hvor du stepper gevaldigt op i dit liv, fordi du er træt af de middelmådige resultater og omstændigheder en lav selvkærlighed skaber.

 


VIL DU ELSKE DIG SELV?
SÅ KOM MED PÅ MIT TRANSFORMERENDE RETREAT

OG slut derefter med at nøjes med mellemtilfredse relationer, resultater, helbred, følelser og selvbillede.

Meld dig til mit RETREAT, hvis du er træt af at være mellemtilfreds og er klar til at højne din LIVSGLÆDE markant og vælge dig selv først.

RETREATET: EN KVINDES REJSE TIL SELVKÆRLIGHED
DELTAGERPRIS:

10.015,20 kr. ex moms (= 12.519 kr. inkl. moms) ved betaling af hele beløbet på én gang.

eller

du kan betale beløbet over 3 måneder med 3 rater af 3.440 kr. ex. moms (= 3 rater af 4.300 kr. inkl. moms med en samlet pris på 12.900 kr. inkl. moms.)

Hvis du vælger ratebetalingen, bliver beløbet automatisk trukket med 30 dages mellemrum fra din konto de to eftefølgende måneder efter, du har betalt første rate. 

Første rate skal betales senest den 1. December 2020.

Der er ingen fortrydelsesret eller tilbagebetalingsmulighed. Hvis du bliver forhindret i at komme med på retreatet efter du har betalt deltagergebyret, så er du velkommen til at give din plads til en anden kvinde, der vil højne sin SELVKÆRLIGHED markant.

 

Har du brug for en afklarende samtale, før du beslutter dig for at tilmelde dig retreatet, så skriv til mig på min mail:

info@camilapearl.dkVIL DU lære at ELSKE DIG SELV?

TILMELD MIG RETREATET NU


KLIK HER - TILMELD MIG NU