Retreatet:

En Kvindes Rejse

til Selvkærlighed

  


  

TILMELD MIG RETREATET NU


 LÆR AT STYRKE DIN SELVKÆRLIGHED

NY DATO  ❤️

Den 2.-4. september 2021

ELSKER DU DIG SELV?

Når jeg stiller dig det spørgsmål, hvad er dit svar så? Sådan helt oprigtigt?

Jeg oplever at rigtig mange kvinder er utilfredse med dem selv, kritiserer sig selv i indre dialoger, føler sig ikke gode nok, kloge nok, værdige nok og altmuligt andet ikke nok og mest af alt, så elsker de ikke dem selv. Det er at leve livet halvt, hvor man mangler accepten af en selv og at omfavne sit eget hjerte.

Det er min absolutte genizone, som jeg gennem de sidste 13 år har hjulpet tusinder af kvinder med gennem en-til-en sessioner, kurser, retreats, foredrag og gennem mine to bøger.

En af mine mest intensive og transformerende måder at hjælpe dig til en langt højere SELVKÆRLIGHED er på mit Retreat:

En Kvindes Rejse til Selvkærlighed, som er mit intensive luksus Retreat for kvinder på smukke Dragsholm Slot.


Datoen for Retreatet er: Torsdag den 2. september til lørdag den 4. september 2021.

Sted: Dragsholm Slot, Dragsholm Allé, 4534 Hørve

Antal deltagere: Max 8 kvinder

Du vil komme hjem transformeret med stor selvkærlighed, med troen på dig selv og redskaberne til, hvordan du kan begynde at leve dit drømmeliv.

Du skal arbejde med dig selv sammen med mig og de andre kvindelige deltagere, og I vil blive forkælet fra ankomst til afgang.

Jeg vil hjælpe dig til at tage din selvkærlighed op til et helt nyt niveau. Til en selvkærlighed, hvor du er kvinde over eget liv med øje for dine egne værdier og drømme og ikke længere bare følger andres ønsker og behov og sætter dig selv til side dag efter dag!!!


Du vil lære: Hvordan du bliver hørt, at lytte til dig selv Først – til dit hjerte og at udleve dine drømme.

Jeg vil give dig mine stærkeste redskaber, viden og ressourcer, så vi i fælleskab kan gøre dig til den kvinde, du ønsker at blive, fuld af selvkærlighed.


Retreatet inkluderer: Smukt slots-eneværelse med pragtfuld udsigt, Michelin mad, Transformerende undervisning af mig, der løfter dig til en ny standard af SELVKÆRLIGHED, Øvelser, Overraskelser, Lukket fb-gruppe, Hemmelige oplevelser og Lækker forkælelse. 3 intensive dage med mig din retreatleder: Camila Pearl og som BONUS 60 min. en-til-en opfølgende session med mig over tlf. efter retreatet.

Jeg kan garantere dig, at du ikke er den samme kvinde, når du går ud af slotsdøren ved retreatets afslutning. Du bliver en kvinde med stor selv-kærlighed, med et smukkere selv-billede og stolthed over at være DIG og vigtigst klædt på til at udleve det liv, du indtil nu kun har drømt om.

 

HVORDAN SKAL VI ARBEJDE?

For at arbejde med din SELVKÆRLIGHED, skal du/vi ind under lagene af alt det, der pakker det ind, lagene af façade, overspringsshandlinger, vaner, overbevisninger, ord og handlinger. Indpakningen skal åbnes, betragtes og skiftes ud med en smuk indpakning, som du ELSKER at kigge på.
Det er formålet med Retreatet: En Kvindes Rejse til Selvkærlighed.

Jeg er din mentor på denne indre rejse, hvor du stepper gevaldigt op i dit liv, fordi du er træt af middelmådige resultater, dårlige relationer, manglende livspower i dit daglige liv og udeblivelse af at leve det liv, dit hjerte drømmer om.VIL DU ELSKE DIT NYE SELVBILLEDE og DIT NYE DRØMMELIV?
SÅ KOM MED PÅ MIT TRANSFORMERENDE RETREAT

Meld dig til mit RETREAT, hvis du er træt af at være mellemtilfreds og er klar til at højne din LIVSGLÆDE markant og leve DIT DRØMMELIV.

OG slut derefter med at nøjes med mellemtilfredse relationer, resultater, helbred, følelser og selvbillede.

 

 

RETREATET: EN KVINDES REJSE TIL SELVKÆRLIGHED

Prisen er 10.995 kr. ex. moms 

Du kan enten betale det fulde beløb på én gang 

eller

du kan betale over 3 måneder med 3 rater af 3.665 kr. ex. moms 

Hvis du vælger ratebetalingen, bliver beløbet automatisk trukket med 30 dages mellemrum fra din konto de to eftefølgende måneder efter, du har betalt første rate. 


Der er ingen fortrydelsesret eller tilbagebetalingsmulighed. Hvis du bliver forhindret i at komme med på retreatet efter du har betalt deltagergebyret, så er du velkommen til at give din plads til en anden kvinde, der vil højne sin SELVKÆRLIGHED markant.

 

Har du brug for en afklarende samtale, før du beslutter dig for at tilmelde dig retreatet, så skriv til mig på min mail:

info@camilapearl.dk

Dragsholm-Slot_Gourmet_09

VIL DU LÆRE AT ELSKE DIG SELV?

TILMELD MIG RETREATET NU


KLIK HER - TILMELD MIG NU
Dragsholm-Slot Urtehaven_05

Forkæl dig selv i Dragsholm Slots luksuriøse omgivelser inde og ude. Det er ren SELVKÆRLIGHED  ❤️

Slotssø 400x300
Dragsholm-Slot_Room21_02
  • Camila Pearl

    “Efter et fantastisk kursus på Dragsholm Slot med ønsket om at leve i overensstemmelse med mig selv og mit værd, har Camila Pearl i den grad skabt grobund for refleksion og nytænkning. Camila har med sin anerkendelse og respektfulde tilgang, formået at få mig til at ændre på mine handlemønstre, hvor selvkærlighed og frihed til at være mig selv var i fokus. Camila har formået, at skabe et rum, hvor tillid og respekt for mig selv, har været de bærende elementer. Det har føltes meget naturligt at turde være sig selv og åbne sig. Tak Camilla ❤️ ”

    Selvstændig