t

  SELVVÆRDS:PORTALEN
Stedet hvor dit SELVBILLEDE løftes
til en SMUKKERE dimension

 

 

BLIV MEDLEM NU OG OPNÅ ET HØJT SELVVÆRD

 OPGRADÉR DIT LIV TIL ET LIV DU ELSKER

HVOR STÆRKT ER DIT SELVVÆRD?

For at arbejde med selvværdet, skal du/vi ind under lagene af alt det, der pakker det ind, lagene af façade, overspringsshandlinger, vaner, overbevisninger, ord og handlinger. Indpakningen skal åbnes, betragtes og skiftes ud med en smuk dyrebar indpakning, som du ELSKER at kigge på.

Det er formålet med SELVVÆRDS : PORTALEN og jeg er din mentor på denne indre rejse, hvor du stepper gevaldigt op i dit liv, fordi du er træt af de middelmådige resultater og omstændigheder et lavt og mellem SELVVÆRD skaber.

 

ER DU KLAR TIL AT SE DIG SELV I SPEJLET OG INDSE

AT DU ER HØJT ELSKET?

For at styrke dit selvværd, skal du lære at elske dit spejlbillede. Det er en refleksion af dig og alt hvad du rummer. Forudsætningen for at kaste et smukt spejlbillede tilbage til dig, er at du fylder dig selv med KÆRLIGHED i tanker, følelser og handlinger. Det du sender ud kommer tilbage til dig.

Spejler du et selvportræt bestående af mindreværdsfølelse, usikkerhed, frygt, skam og en uelsket jeg-følelse, så kan din genspejling ikke hæve sig til et bedre niveau. Det kræver en ændring af dit selvbillede. Det er lige nøjagtigt dette, jeg lærer dig i SELVVÆRDS:PORTALEN. Jeg lærer dig at tage elevatoren op til øverste luksus suite, fordi livet er for dyrebart til bare at nøjes, når du istedet kan følge dit hjerte og folde dig ud på aller smukkeste vis. 

En ændring i dit selvbillede kræver selvfølgelig ændring af dine vaner, tanker, følelser og handlinger. For at få noget andet og bedre end du plejer, skal du gøre bedre ting for dig selv. Jeg giver dig vejledningen, du tager roret.

 

VIL DU HAVE ET STÆRKT SELVVÆRD?
SÅ MELD DIG IND I SELVVÆRDS:PORTALEN

OG slut med at nøjes med mellemtilfredse relationer, resultater, helbred, følelser og selvbillede. Hop ind i SELVVÆRDS:PORTALEN hvis du er træt af at være mellemtilfreds og er klar til at højne din LIVSGLÆDE markant. 

DET MODTAGER DU:

__________________

SELVVÆRDS-KURSUS

(Adgang med det samme)

Inde i SELVVÆRDS:PORTALEN har du adgang til mit Selvbillede-kursus, der giver dig forståelsen for, hvilken ALTAFGØRENDE BETYDNING dit selvbillede har for kvaliteten af dit liv. Når du styrker dit selvbillede, så rykker du automatisk op til næste niveau inden for alle livets områder.

Selvbillede-kurset har du adgang til, så længe du er medlem af Selvværds:Portalen. Kurset kan ikke downloades.

 

SELVVÆRDS-TEMAER

(lydfiler og videoer)

Hver uge frigives et nyt selvværds-tema på enten lydfil eller video. Jeg sender dig en mail, når jeg har lagt et nyt tema ind i Selvværds:Portalen. Mentoring der fortæller dig vejen til, hvordan du opnår et langt stærkere selvværd. Temaerne kan du lytte til lige så længe, du er medlem af Selvværds:Portalen. Temaerne kan ikke downloades.

  

MENTORING PÅ Q&A

(Datoerne bliver løbende lagt op)

Jeg holder Q&A online to gange om måneden, hvor alle medlemmer af Selvværds:Portalen har mulighed for at deltage. Det foregår en hverdag i dagstimerne. Jeg svarer på spørgsmål fra deltagerne. Du er ikke garanteret et svar, men vil ofte få meget ud af at lytte til de andre medlemmers spørgsmål og mine svar. Linket til Q&A ligger hver måned inde under fanen Q&A i Selvværds:Portalen.

 

Alle Q&A-sessionerne bliver optaget og de optagede sessioner kan du lytte til senest dagen efter og lige så længe, du er medlem af Selvværds:Portalen. Q&A-sessionerne kan ikke downloades.

BONUS

SELVVÆRDS-NETVÆRK

Du får som bonus i dit medlemsskab af SELVVÆRDS:PORTALEN ubegrænset adgang til et støttende netværk af ligesindede i en lukket Facebook-gruppe. Her kan du dele dine fremskridt og sparre med de andre medlemmer i SELVVÆRDS-NETVÆRKET.
Jeg deltager ikke i dialogen i fb-gruppen, min sparring får du på vores online Q&A´s.

SELVVÆRDS : PORTALEN
MEDLEMS-PRIS:

Kr. 480,- ex moms pr. måned (600 kr. inkl. moms). Beløbet trækkes automatisk med 30 dages mellemrum fra din konto. Der er ingen binding og dit medlemsskab ophører til udløb af den periode, som du har betalt for, når du melder dig ud af SELVVÆRDS:PORTALEN.VIL DU HAVE ET STÆRKT SELVVÆRD?
SÅ MELD DIG IND I SELVVÆRDS:PORTALEN NU

Husk du får adgang med det samme til Selvværds-kurset og de lydfiler, videoer og Q&A´s, der er lagt op til dags dato.

KLIK HER - TILMELD MIG NU