LUKSUS RETREATET

EN KVINDES REJSE TIL SELVKÆRLIGHED


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  


  Hvor stærk er dit selvværd?

Når jeg stiller dig det spørgsmål, hvad er dit svar så? Sådan helt oprigtigt?

Jeg oplever at rigtig mange kvinder er utilfredse med dem selv, kritiserer sig selv i indre dialoger, føler sig ikke gode nok, kloge nok, værdige nok og altmuligt andet ikke nok og mest af alt, så elsker de ikke dem selv.

Det er at leve livet halvt, hvor man mangler accepten af en selv og at omfavne sit eget hjerte.

Det er min absolutte genizone, som jeg gennem de sidste 13 år har hjulpet tusinder af kvinder med gennem 1:1 sessioner, kurser, retreats, foredrag og gennem mine bøger.

En af mine mest intensive og transformerende måder at hjælpe dig til en langt højere selvkærlighed er på mit Luksus Retreat:

En Kvindes Rejse til Selvkærlighed

 som er mit intensive luksus Retreat for kvinder på smukke Dragsholm Slot.

 

IMG_8259


Du vil komme hjem transformeret med stor selvkærlighed, med troen på dig selv og redskaberne til, hvordan du kan begynde at leve dit drømmeliv.

Du skal arbejde med dig selv sammen med mig og de andre kvindelige deltagere, og I vil blive forkælet fra ankomst til afgang.

Jeg vil hjælpe dig med at tage din selvkærlighed op til et helt nyt niveau. Til en selvkærlighed, hvor du er kvinde over eget liv med troen på dine egne værdier, bidrag til verden og stålfaste tro på, at du kan, det du drømmer om, og viden om, hvordan du får det til at ske.


Din Transformation:

 – Du vil tage hjem med en stærk kerne af selvværd, selvkærlighed, støttende overbevsninger, troen på dig selv og vide hvilke handlinger, du skal tage for at springe ud i det du drømmer om.

Jeg vil give dig mine stærkeste redskaber, viden og ressourcer, så vi i fælleskab kan gøre dig til den kvinde, du ønsker at blive, fuld af selvkærlighed.


Retreatet inkluderer:

Smukt slots-eneværelse med pragtfuld udsigt, Hästens senge, Michelin mad, transformerende undervisning af mig, der løfter dig til en ny standard af selvkærlighed, øvelser, overraskelser, lukket fb-gruppe, hemmelige oplevelser og lækker forkælelse. 2 intensive dage med mig din retreatleder.

Jeg kan garantere dig, at du ikke er den samme kvinde, når du går ud af slotsdøren ved retreatets afslutning. Du bliver en kvinde med stor selv-kærlighed, med et smukkere selv-billede og stolthed over at være DIG og vigtigst af alt at blive klædt på til at udleve det liv, du indtil nu kun har drømt om.

 

HVORDAN SKAL VI ARBEJDE?

For at arbejde med din SELVKÆRLIGHED, skal du/vi ind under lagene af alt det, der pakker det ind, lagene af façade, overspringsshandlinger, vaner, overbevisninger, ord og handlinger. Indpakningen skal åbnes, betragtes og skiftes ud med en smuk indpakning, som du elsker at kigge på.
Det er formålet med Retreatet: 

En Kvindes Rejse til Selvkærlighed

Jeg er din mentor på denne indre rejse, hvor du stepper gevaldigt op i dit liv, fordi du er træt af middelmådige resultater, dårlige relationer, manglende livspower i dit daglige liv og udeblivelse af at leve det liv, dit hjerte drømmer om.VIL DU ELSKE DIT NYE SELVBILLEDE og DIT NYE DRØMMELIV?
SÅ KOM MED PÅ MIT TRANSFORMERENDE RETREAT

Meld dig til mit RETREAT, hvis du er træt af at være mellemtilfreds og er klar til at højne din LIVSGLÆDE markant og leve DIT DRØMMELIV.

OG slut derefter med at nøjes med mellemtilfredse relationer, resultater, helbred, følelser og selvbillede.

 

BONUS 1: En hypnosesession efter afholdelsen af Retreatet (pris: værdi: 2500 kr. ex. moms).

BONUS 2: 60 min. 1:1 opfølgende session med mig over tlf. efter Retreatet ( pris: værdi 2500 kr. ex. moms).

Dragsholm-Slot Urtehaven_05

Forkæl dig selv i Dragsholm Slots luksuriøse omgivelser inde og ude. Det er ren selvkærlighed

Slotssø 400x300
Dragsholm-Slot_Room21_02

Reference:

Efter et fantastisk LUKSUS retreat på Dragsholm Slot med ønsket om at leve i overensstemmelse med mig selv og mit værd, har Camila Pearl i den grad skabt grobund for refleksion og nytænkning. Camila har med sin anerkendelse og respektfulde tilgang, formået at få mig til at ændre på mine handlemønstre, hvor selvkærlighed og frihed til at være mig selv nu er i fokus. Camila har formået, at skabe et rum, hvor tillid og respekt for mig selv, har været de bærende elementer. Det har føltes meget naturligt at turde være sig selv og åbne sig. Tak Camila ❤️

Lotte, selvstændig

RETREATET:

EN KVINDES REJSE TIL SELVKÆRLIGHED

 

Datoen for LUKSUS Retreatet:

Torsdag den 2. september til lørdag den 4. september 2021.

 

Sted:

Dragsholm Slot, Dragsholm Allé, 4534 Hørve

 

Antal deltagere: Max 6 kvinder

 

Pris: 15.000 kr. ex. moms 

1 rate á 15.000 kr. ex. moms

eller

3 rater af 5000 kr. ex. moms 


Der er ingen fortrydelsesret eller tilbagebetalingsmulighed. Hvis du bliver forhindret i at komme med på retreatet efter du har betalt deltagergebyret, så er du velkommen til at give din plads til en anden kvinde, der vil højne sin SELVKÆRLIGHED markant.

 

Skriv til mig for en afklarende samtale:

info@camilapearl.dk

 

Dragsholm-Slot_Gourmet_09

VIL DU LÆRE AT ELSKE DIG SELV?


JA TAK TIL LUKSUS RETREATET